1. Vårt engagemang för Privacy

Skydda din integritet och din information är högsta prioritet för eLearning Industry. Syftet med denna sekretesspolicy för att förklara hur dina affärsdata och annan information som du lämnar till oss (“Business Information”) är skyddad, vilken information som samlas in och hur den används av eLearning Industry. Dessa bestämmelser Integritetspolicy är en del av vår TOS.

Genom att registrera dig på vår webbplats samtycker du till vår insamling och användning av din information om affären i enlighet med denna sekretesspolicy och du acceptera de metoder som beskrivs häri. Vi överför inte, sälja eller hyra ut din företagsinformation till tredje part på annat sätt än vad det står i denna sekretesspolicy sätt.
Observera att din tillgång till våra tjänster kan vara föremål för vissa villkor tredje part och villkor och sekretesspolicy, inklusive men inte begränsat till tredje part online-lagringstjänster och betalningsleverantörer. Du samtycker till att eLearning Industry är inte ansvariga för några sådana villkor tredje part och villkor och deras användning av din information om affären. Om inget annat anges, denna sekretesspolicy endast behandlar användning och förmedling av information som samlats in av eLearning Industry.

2. Vilken information samlas in

Vi samlar in följande information från dig (gemensamt “Business Information”):

a) Personuppgifter

i) Användare

Våra Användare kan registrera dig på vår hemsida via Linkedin. Vi samla in följande information från användare via deras Linkedin-profil: deras Linkedin-profil information deras foto och deras e-post. Användare får inte publicera innehåll, men de kan skriva recensioner för olika produkter på vår hemsida och har tillgång till alla våra webbsidor och webbplatsens innehåll.

ii) Pressmeddelanden och annat innehåll

Registrering krävs för att publicera pressmeddelanden och annat innehåll på vår hemsida. Endast registrerade ägare kan du publicera pressmeddelanden på vår webbplats. Du kan registrera dig via vår hemsida genom att fylla i ett registreringsformulär. Under registreringsprocessen, måste du förse oss med följande information:

Ditt fullständiga namn
Ditt företags namn
Ditt företags land
Din professionella e-post
När vi har fått din registreringsansökan kommer vi att skapa ett konto (“Konto”) för dig på hemsidan och vi kommer att e-post du en länk för att aktivera ditt konto. När du öppnar länken kommer du att bli ombedd att ange ett lösenord och accepterar dessa Villkor. När du är klar aktivering, och du kommer att kunna skapa din profil (“Profil”).

Du har skyldighet att uppge sanningsenligt, exakt och helt din up-to-date Business Information i registreringsprocessen och uppdatera ditt konto när det behövs. Om din Business Information är inte i enlighet med dessa bestämmelser eller om eLearning Industry har rimliga misstankar om att din Business Information är inte i enlighet med dessa bestämmelser, har eLearning Industry rätt att avslå din ansökan om registrering eller att stänga av eller avsluta omedelbart din konto utan förvarning. I det här fallet, har du inte rätt till någon ersättning för avslag på ansökan, avstängning eller uppsägning av ditt konto.

iii Events)

Vi har för närvarande en manuell registreringsprocessen för de ägare som vill lägga upp en händelse på vår webbplats. Vi samlar in följande personuppgifter från dig:

Fullständiga namn
E-post
Kort Bio
Professionell Bild
Din Linkedin, Twitter, Facebook och företagets webbadresser
Du kan bli tvungen att förse oss med ytterligare information och samtycke till våra villkor som beskrivs här som en del av våra allmänna TOS och sekretesspolicy.

b) Övrig information

Icke personlig information

Vi spårar automatiskt och samla in viss icke-personlig information som webbplatsen navigationsdata och IP-adresser. Vi använder denna information för att göra interna undersökningar om våra användares demografi, intressen och beteende för att bättre förstå, skydda och tjäna dig och vår eLearning gemenskap.

Correspondence Information

Om du skickar oss personlig korrespondens, som e-post eller brev, eller om andra användare eller tredje part skickar oss korrespondens om dina aktiviteter eller inlägg på vår hemsida, kan vi lagra sådan information i våra servrar.

Betalningsinformation

För att skydda dig mot bedrägerier, obehöriga transaktioner (som penningtvätt), fordringar och övriga skulder, samlar vi inte in kreditkortsuppgifter. Vi samlar bara ett identifikationsnummer och orderdetaljer som gör att vi kan matcha varje ägare till betalningarna han gör.

Vi tillåter vårt tredje part betalning säljaren att samla in information i syfte att samla in avgifter från ägare på webbplatsen. Vi har inte tillgång till den information betalning som du lämnar till vår tredje part betalning leverantör och denna information är föremål för sekretesspolicy av tredje part betalning leverantör. För mer information om vad betalningsinformation vårt tredje part betalning leverantören samlar in och hur den använder denna information, vänligen deras sekretesspolicy.

Du samtycker till vår tillgång till och insamling av sådan information som beskrivs som ovan under punkt 2.

3. Hur informationen används

Vi behandlar alla Business Information enligt Delaware, USA: s lag.

Vi använder din Business Information enligt följande:

– Vi använder din Business Information för att lösa tvister, felsöka problem; bidra till att främja säker matchning; ta ut avgifter skulder; mäta konsumenternas intresse för tjänster; informera dig om erbjudanden, produkter, tjänster, och uppdateringar; skräddarsy din upplevelse; upptäcka och skydda oss mot fel, bedrägeri och annan kriminell verksamhet; driva våra TOS; och på annat sätt beskrivit det vid tidpunkten för insamlingen. Vi kan jämföra och se över din Business Information för fel, försummelser och för noggrannhet.

– Vi använder din e-post för att skicka ditt system e-post om funktionaliteten i vår webbplats som du inte kan välja bort och du kommer att behöva få om du vill använda vår hemsida. Om du vill sluta ta emot vårt system e-post, måste du avaktivera kontot här.

Vi använder din e-post i samband med din konto för att skicka nyhetsbrev och kampanjer i samband med din användning av våra tjänster. Om du inte vill ta emot nyhetsbrev kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på länken avbeställning i nyhetsbrevet e-post.

– Vi kan använda din information om affären för att ge benchmark analys och aggregerad statistik. Denna speciella Business Information kommer att anonymiseras, kommer inte att innehålla personidentifiering och kommer inte överlåtas eller säljas till tredje part på något sätt eller format som identifierar dig.

– Vi använder Webbplats navigeringsdata för att driva och förbättra webbplatsen. Vi kan också använda webbplatsen navigationsdata ensamt eller i kombination med din information om affären för att lämna sammanställd information om eLearning Industry.

– Vi samlar Internet Protocol (“IP”) adresser för att spåra och samla din icke-personlig information när du använder vår webbplats. Vi använder IP-adresser för att övervaka de regioner som du navigera vår webbplats och sign-up för att använda våra tjänster. Din IP-adress är också registrerad för statistiska ändamål och för att bättre vår reklam och layout av webbplatsen.

Vi överför inte, sälja eller hyra ut din Business Information till tredje part för att de har utöver vad som anges i denna integritetspolicy marknadsföringssyfte. Vi begär bara den information som vi behöver för att driva våra tjänster och förbättra vår webbplats användarupplevelse. Vi använder inte din Business Information för att skapa all reklam kreativ.

Användning av Business Information från tredje part

– Vi samarbetar med tredje part annonsnätverk att antingen visa reklam på vår hemsida eller att hantera vår annonsering på andra webbplatser. Dessa annonsnätverkspartner samlar inte in och inte har tillgång till någon Business Information. De kan dock anonymt spåra din Internetanvändning.

– Vi gör rimliga ansträngningar för att se till att våra användare och ägare, som använder våra tjänster, kommer att använda informationen till dem endast för eLearning-relaterade ändamål. Men vi kan inte kontrollera deras användning av denna information utanför denna omfattning och vi är inte ansvariga för sådana otillåten användning.

– ELearning Industry förbehåller sig rätten att dela din Business Information med en tredje part vid försäljning sammanslagning, förändringar kontroll, omorganisation eller likvidation av bolaget. Alla åtgärder kommer naturligtvis att slutföras i enlighet med tillämpliga lagar i personuppgifter och integritet.

All information, som beskrivs i denna punkt 3, kommer att offentliggöras i enlighet med gällande lagar och förordningar. Vi använder inte din Business Information i något annat sammanhang än det som beskrivs i våra TOS och sekretesspolicy.

4. Hur din information är skyddad

Du samtycker till att eLearning industri och dess närstående bolag kan använda Business Information i marknadsföringssyfte.

– Alla våra medarbetare, oberoende entreprenörer och agenter har utfört sekretessavtal, som ger explicita sekretessskydd. Varje anställd, oberoende leverantör eller agent som bryter mot sådan integritet och / eller säkerhetspolitik är föremål för eventuell uppsägning och civila och / eller åtal.

– Vi gör inte någon av dina Business Information tillgänglig för tredje part för deras marknadsföringssyfte. eLearning Industry mjukvaru körs på enskilda servrar och inga uppgifter som lämnas eller samlas in delas med andra sociala medierna.

Men om vi delar din information om affären med tredje part, kommer vi att meddela dig. Observera att ingen överföring via Internet kan garantera sekretess och icke-spridning, och som sådan, du skickar på egen risk.

– Vi tolererar inte Spam. För att rapportera eLearning Industry relaterade spam, vänligen kontakta oss på info@inlarning.se. Du får inte använda våra kommunikationsverktyg för att skicka skräppost eller på annat sätt skicka innehåll som strider mot våra TOS. Vi kan kontrollera spam, virus, nätfiske och annan skadlig aktivitet eller olagligt eller förbjudet innehåll av webbplatsen, men vi kommer inte permanent lagra meddelanden som skickas via dessa verktyg.

– ELearning Industry gör sitt yttersta för att säkra kommunikation och datalagring för att skydda sekretessen för din Business Information mot förlust och avlyssning av tredje part. Det är dock viktigt att veta att det inte finns någon nollrisk mot förlust eller avlyssning av andra av din information om affären. Du är ansvarig för att upprätthålla säkerheten och sekretessen för ditt konto användarnamn och lösenord.

5. Hur informationen lagras

Vi sparar din Business Information i vår databas för att förbättra vår webbplats och användarens erfarenhet och i enlighet med våra TOS. Om du vill att ditt företag information tas bort permanent från vår databas när du slutar använda våra tjänster, vänligen meddela oss på info@inlarning.se.

Inlärning är ett svensk företag. Om du befinner dig utanför Sverige och väljer att lämna information till oss, överför Inlärning  till våra servrar i Sverige. Sverige kan inte ha samma dataskyddslagar som det land där du ursprungligen informations. När vi överför din information till USA, kommer vi att skydda det som beskrivs i denna sekretesspolicy. Genom att besöka vår webbplats eller ge eLearning Industry med din information, du till fullo förstår och otvetydigt samtycke till denna överföring, bearbetning och lagring av din information i Sverige.

6. Cookies Policy

eLearning Industry använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. När du besöker vår webbplats, eLearning Industry servrar skickar en cookie till din dator för att bestämma din position och använda rätt språk för våra tjänster. Du kan ta bort dessa cookies när som helst. Stående ensam, cookies inte personligen identifiera en individ. Cookies bara erkänna webbläsaren. Om inte en individuell väljer att identifiera sig / själv till eLearning Industry, till exempel genom att öppna ett konto eller in inloggningsinformation individer vara anonym till eLearning Industry.

7. Rättsliga förfrågningar

Vi samarbetar med de brottsbekämpande myndigheterna, liksom med andra tredje parter, för att genomdriva lagar, immateriella rättigheter och för att förhindra bedrägerier. Som svar på en verifierad begäran från brottsbekämpning eller andra statliga tjänstemän i samband med en brottsutredning eller påstådd olaglig verksamhet, vi kan, och godkänner du att vi, lämna ditt namn, e-postadress och webbplats använder historia, med eller utan en stämning . Utan att begränsa ovanstående kommer vi inte lämna ut din Business Information till alla brottsbekämpande eller andra statliga tjänstemän utan en stämning eller domstolsbeslut, utom när vi i god tro att utlämnandet av informationen är nödvändigt för att skydda våra rättigheter, genomdriva vår politik, svara på påståenden om att din användning av våra Tjänster kränker eLearning Industry policyer och rättigheter eller andra, eller för att skydda någons rättigheter, egendom eller säkerhet.

8. Medgivande

Genom att använda vår hemsida, samtycker du till insamling och användning av din Business Information som beskrivs i denna sekretesspolicy och våra TOS.

9. Länkar till andra webbplatser

Inlärnings hemsida kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte ägs eller kontrolleras av Inlärning. Var medveten om att vi inte är ansvariga för sekretesspolicy på dessa andra webbplatser. Vi uppmuntrar dig att vara medveten om när du lämnar vår webbplats och att läsa sekretesspolicyn för varje webbplats som samlar in personlig information. Denna integritetspolicy gäller endast information som samlas in av denna webbplats.

10. Ändringar

Om vår sekretesspolicy rutiner förändras, kommer vi omedelbart att publicera dessa ändringar till vår webbplats. Sådana ändringar träder i kraft omedelbart från det att de publiceras, om inte annat anges i förändringen bestämmelsen. E-postmeddelande kommer att skickas till användare och ägare som begär det.